Facebook
You Tube
Google Plus
Pinterest

Välkommen till GILLA REA!

Vill du också köpa billiga kläder på nätet? Då är du är inte ensam och detta är är platsen för dig. Gilla rea är en shoppingportal för att hitta kläder och skor på rea online. Vi tycker inte att du ska vara tvungen att springa in och ut i butiker för att hitta kläder på rea. Att handla på nätet är både snabbt, smidigt och väldigt enkelt. Bor du till exempel på en mindre ort kan du genom GILLA REA få tillgång till ett enormt utbud av kläder till fantastiska priser.

Det finns många butiker på nätet, men det kan vara tröttsamt att leta runt i alla och speciellt är det svårt att veta vilka som du kan lita på, eller ens att de existerar. Vi har gjort detta arbete för dig och alla butiker vi länkar till på Gilla rea är 100% seriösa och du kan vara trygg när du handlar hos dem, men vi kan tyvärr inte ta något ansvar för hur butikerna agerar.

Om du använder GILLA REA som utgångspunkt när du handlar kläder online kan du spara både tid, pengar och en massa enerverande letande. GILLA REA erbjuder märkeskläder, skor och accessoarer till reapris för modemedvetna nätshoppare. Hos oss kan du hitta välkända varumärken till över 70% rabatt. God reajakt!

Trygghet

Det är lika tryggt att handla reakläder online som kläder till ordinariepris och det är faktiskt till viss del bättre än att handla i en fysisk butik. I en butik på gatan har du sällan bytes- eller ångerrätt när du köper något på rea, men tack vare Distans- och hemförsäljningslagen är nätbutiker bundna att lämna 14 dagars returrätt också på reakläder. Du kan alltså lugnt köpa reakläder och lämna tillbaks dem om de inte passar. Många butiker bjuder till och med på returen.

Att använda GILLA REA’s filtreringsfunktion

Vi har en smart unik filtreringsfunktion som låter dig filtrera på RABATT, PRIS, STORLEK och VARUMÄRKE.

RABATT

Vi är ensamma på nätet med att erbjuda dig möjligheten att filtrera bland reavarorna baserat på vilken rabatt du vill ha. Vi förslår att du börjar med en låg rabatt och stegvis drar upp rabatten tills du hittar en nivå du tycker är tilltalande. I vissa kategorier kan du gå så högt upp som 70% rabatt och fortfarande ha ett stort urval, medans i andra får du kanske nöja dig med 30%.

PRIS

När du öppnar en kategori får du tillgång till alla varor som finns i den kategorin men ibland kan det vara lite väl många och då är priset bra att använda för att filtrera ut vad som passar just dig. Om det till exempel finns väldigt många varor som är väldigt billiga kan du för att göra det lättare att överskåda utbudet öka priset från 0 till några hundra kronor. Självfallet fungerar det lika bra åt andra hållet och du kan för att sortera bort de dyraste varorna dra ner priset lite och då hitta varor i den prisklass du söker.

STORLEK

Eftersom det är reavaror vi listar så finns det en risk att de bara är tillgängliga i ett fåtal storlekar. Vi erbjuder en smart funktion som låter dig filtera ut så att du kan se tillgängliga varor i just din storlek.

Skor, jeans och BH har sina egna storleksindikationer men för enkelhetens skull har vi valt att konvertera de flesta kategorierna till en enkel skala i form av XS,S,M,L,XL etc. Är du osäker på vad du har för storlek kan du titta på vår omfattande storleksguide som låter dig konvertera mellan internationella storlekar samt hitta din storlek baserat på dina mått.

VARUMÄRKE

Vi har i skrivande stund över 600 varumärken listade på GILLA REA. I stället för att erbjuda en lång lista med alla märken har vi tagit oss friheten att göra ett urval av märken vi tycker är extra intressanta. Hittar du inte ett varumärke du söker i vårt urval kan det bero på två saker. Antingen finns det inga reavaror från det märket för tillfället, eller så har vi inte valt att sortera på just det märket. Hittar du ett märke du tycker ska finnas med i vår sortering men inte gör det får du gärna höra av dig till oss.

SORTERING

Vi erbjuder möjligheten att sortera på SENAST INKOMMET, HÖGSTA RABATT, LÄGSTA PRIS och HÖGSTA PRIS.

Som förval är sorteringen ställd till SENAST INKOMMET, men letar du till exempel efter billiga märkeskläder kan det vara en bra idé att ändra till HÖGSTA PRIS och sen justera mätarna för RABATT och PRIS för att hitta något som passar just dig.

Sorteringen HÖGSTA RABATT listar de varor som har högst rabatt först. Detta är en bra inställning om ditt mål är att göra ett verkligt klipp på något.

OM GILLA REA

GILLA REA är en ny shoppingportal som samlar reakläder och reaskor från välkända nätbutiker inom kategorierna kläder, skor och accessoarer. Vår vision är att bli Sveriges största portal för att hitta kläder och skor till reapriser på nätet. Vi öppnade portarna i slutet av 2011 och vi arbetar kontinuerligt med att lägga till nya butiker och förbättra användarupplevelsen. Just nu jobbar vi till exempel hårt på att få in så mycket märkeskläder på rea som vi bara kan. Vår målsättning är att alla ska kunna hitta något som tilltalar dem och känna att pengarna räcker längre, oavsett om du har 300kr och letar efter en billig klänning för en fest eller en större budget att spendera på en ny jacka.

GILLA REA drivs av Gässling AB och Jatiba AB. Om du har några förslag på hur GILLA REA kan bli bättre tar vi tacksamt emot din åsikt på mail info (at) GillaRea.se

GILLA REA listar i dag reavaror från följande butiker:

Acne studios

Acne är ett av Sveriges största och mest hippa varumärken. På deras internetbutik hittar säljer de sina egna kläder och skor.
Frakt 79 kr med DHL
shop.acnestudios.com

Ellos

Känd butik med ett mycket brett utbud inom mode. Ellos hos både sitt eget märke och andra kända.
Frakt 44,90 kr | Lägsta ordergräns 200 kr
ellos.se

nelly.com

En av Skandinaviens största nätbutiker för kläder och skor. Hos nelly.com hittar man ett brett utbud av etablerade märken.
nelly.com

Smartgirl

En av nordens största nätbutiker med över 10 års erfarenheter av nätförsäljning.
Fri frakt | Levereras inom 1-3 arbetsdagar
smartgirl.se

Smartguy

En av nordens största nätbutiker med över 10 års erfarenheter av nätförsäljning.
Fri frakt | Levereras inom 1-3 arbetsdagar
smartguy.se

TintinStyle

Här hittar du exklusiva damkläder från kända märken ex Odd Molly, Swedish Hasbeens & DAY.
Frakt 59 kr | Fri frakt över 1600 kr | Lägsta ordergräns 300 kr
tintinstyle.se

VFO - Vingåkers Factory Outlet

VFO är en outletbutik med kända varumärken t ex. Tiger of Sweden Replay och Boomerang.
Fri frakt över 1000 kr, annars 49 kr | Levereras inom 2-5 arbetsdagar shop.vfo.se

Stayhard

Stayhard är en nätbutik med många kända märken t ex. Armani, Odd Molly och G-star.
Fri frakt | Lägsta ordergräns 98 kr | Levereras inom 1-3 arbetsdagar www.stayhard.se