Facebook
You Tube
Google Plus
Pinterest

Vad ska man tänka på när man handlar reakläder på nätet?

Det är ingen skillnad att handla reakläder på nätet mot att handla kläder till ordinariepris. Detta är reglerat i distans- och hemförsäljningslagen; du har alltid minst 14 dagars returrätt på allt du handlar på nätet och de flesta butiker har bra service och erbjuder FRI FRAKT och FRI RETUR om din vara inte skulle passa.

Vart hittar man snygga reakläder på nätet

På Gilla Rea har vi försökt göra det lätt för dig att hitta både snygga reakläder, men också butiker att handla från vilkna du kanske annars inte kände till. Fördelen med att hitta dina reaklipp genom Gilla Rea är att vi på ett ställe samlar all rea. Vi har så att säga redan gjort jobbet för dig och du slipper ‘springa’ ut och in i olika butiker för att hitta något du gillar.

Vad finns på Gilla Rea?

På Gilla rea hittar du länkar till nätbutiker som har delar av sitt sortiment till nedsatt pris. Vi länkar reakläder från kända modehus runt om i världen. Några av våra kategorier är skor, klänningar, tröjor, väskor, jeans. Några av de kända märken du kan hitta på Gilla Rea är Desigual, Acne, Diesel, Nelly, Noa Noa, Tiger of Sweden, Bruuna Bazaar.